27 augusti 2009
18:30

Högsäters GF

Referat: Laxarby IF - Högsäters GF

Trettonde matchen för året var mot Högsäters GF. Vi gör återigen en jättebra match där vi större delen av matchen förde spelet, men det var först i andra halvlek vi avgjorde och vann rättvist.

1:a halvlek. Efter en jämn inledning av matchen där spelet böljade fram och tillbaka, kunde Hanna "tåa" in 1-0 till oss i den 16:e min. Efter detta hade vi flera lägen utan att få dit bollen, men även HGF-tjejerna var "på hugget" och hade några chanser de också. En stabil halvlek av oss.

I 2:a halvleken fick vi betydligt mer press på HGF, och kunde då även utnyttja vårt fina passningspel som gav utdelning redan efter en minut, då Hanna tog var på en retur och "bredsidade" in bollen i öppet mål! Vi fortsatte med vårt fina passningsspel och att "gå på" ordentligt och det gav resultat, då Amelia "la" in 3-0, bara två minuter senare kunde Hanna via ytterliggare en "tåpaj" kunde öka till 4-0 i den 45:e min. Agnes fick sedan utdelning på allt hennes slit och kunde få in 5-0 i den 58:e min.

Vi gör en jättebra match där vi spelar med bra aggresivt och bra passningspel, och för matchen klart, främst då i andra halvlek. Återigen ett stort plus till alla, och grattis till Stina för den nollan!